Δευτέρα-Παρασκευή: 08:15-16:15

για την εταιρεiα μας

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ. & ΣΙΑ

Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας ασχολείται με την παραγωγή βάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων, από το 2005 και μέχρι σήμερα έχει παραδώσει επιτυχώς βάσεις όλων των τύπων, πανελλαδικά.

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ. & ΣΙΑ και πώς ξεκινήσαμε

Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ. & ΣΙΑ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1975 από τον Κ. Σταυρίδη Ελευθέριο. Από τότε και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και την παραγωγή παντός τύπου μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων.

Το 1976 της απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο ευρεσιτεχνίας από το τότε Υπουργείο Εμπορίου για την πρωτοποριακή κατασκευή των μεταλλικών συνδέσμων. Έτσι, ξεκίνησε η παραγωγική διαδικασία των συνδέσμων, που  συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλο μεράκι και επιτυχία.

Χρόνια εμπειρία

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Εκπαιδευμένοι Μηχανικοί

20 ετή εγγύηση για την άριστη κατάσταση

Από το 2005 έχει μπει δυναμικά στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων με τη δημιουργία βάσεων σταθερής αλλά και μεταβλητής γεωμετρίας. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ. & ΣΙΑ έχει παραδώσει επιτυχώς συστήματα στήριξης όλων των τύπων- πανελλαδικά.

Για την κατασκευή των βάσεων μας έχουν διατεθεί πάνω από 5 χρόνια συνεχούς έρευνας και μελέτης  για την αντοχή και ευελιξία από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.

 

Γιατί  ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ. & ΣΙΑ

Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής

Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλης

Ποικιλία προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη

Στατικές μελέτες & Εγγυήσεις

Πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία

Ταχεία γραμμή παραγωγής

Stock πρώτων υλών και προϊόντων , Ολοκληρωμένη συνεχής υποστήριξη

Ευκολία συναρμολόγησης

Για επιπλέον πληροφορίες και προσφορές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας